jueves, 8 de marzo de 2012

Noaptea minții

Nu pot să nu va supun atenției un mesaj primit pentru postarea Pedofili și Vestale; in cele ce urmează îi fac citire: ”Am citit articolul tau si imediat am tras concluzia cea corecta: “Omul acesta nu a cerut calauzirea Duhului Sfant inainte de a se apuca de studiul Cartii Sfinte”. Daca ai fi facut acest lucru, nu ai fi utilizat acest termen infiorator de ingrozitor la adresa poporului ales: “oastea de bestii abrutizate”, ci ai fi inteles, sub directa indrumare a Duhului Domnului Dragostei, ca israelitii au fost in acea vreme “ambasadorii neprihanirii vesnice”, chemati de Domnul Sa-i reprezinte Caracterul intr-o lume aflata in mocirla pacatului. Ai fi inteles ca acesti oameni nu “au măcelărit, până la ultimul, toți bărbații din Madian” ci au predicat principiile Evangheliei Celei Vesnice unei lumi aflate in robia pacatului (in cazul dat, poporului madianit). Cei drept, daca un grup de oameni din ziua de azi ar fi predicat aceiasi Evanghelie in aceiasi maniera, o lume intreaga ar fi etichetat o asemenea predicare drept GENOCID. Insa in urma cu peste 4300 de ani, nu a fost sub nici o forma vorba de genocid, daca luam in considerare diferentele cultural-istorice dintre cele doua epoci comparate. In incheiere, te indemn, dragul meu teolog ateu, sa te pocaiesti in sac si cenusa de erezia ta, si de acum inainte sa nu deschizi Sfintele si de Viata Datatoarele Scripturi decat in cazul in care ai cerut de la Domnul YHWH sa te calauzeasca prin Duhul Sau Cel Sfant. Cu dragoste vesnica – Ereziarhul.

Acesta este răspunsul meu la o asemenea atitudine:
Biblia este o lucrătură desăvârșită și cu adevărat fabuloasă! Chiar și la o simplă lectură, cititorul de factură religioasă este castrat instantaneu de orice  element care l-ar califica pentru statutul de hominid: dragostea, compasiunea, mila, dreptatea, rațiunea, morala, etica, logica, coerența, demnitatea ori responsabilitatea dispar fără urmă. E noaptea minții! E Noaptea Minții Cea Mai Întunecată! Mersul biped nu ne califică la hominizi, religioși nebuni! Pentru voi, și numai pentru voi, asasinii din oastea de bestii  sunt “ambasadorii neprihanirii vesnice”, iar măcelarii de oameni sunt predicatori ai principiilor Evangheliei Celei Veșnice! Pentru voi, și numai pentru voi, exterminarea  anihilatorie a popoarelor pașnice, care trăiau în pace, liniștite și fără griji pe pământurile lor, nu a fost sub nici o forma genocid”. Doar pentru voi, și numai pentru voi, abuzul unor minori nu este pedofilie, iar violul în sine este ceva natural. Pentru voi sărutul morții este orgie divină!  

Pentru noi cei care am scăpat necastrați de Duhul Sfânt, exterminarea unui popor este GENOCID și crimă împotriva umanității! Pentru noi asasinatul mârșav nu este ”predicarea Evangheliei”, iar brutele criminale flămânde de sânge nu sunt ”ambasadorii neprihănirii”! Așa sunt doar pentru voi, pentru că în adâncul sufletului, inimii și minții voastre sunteți toți fii și fiice spirituale ale acestor brute, epigoni nevolnici ai unor criminali de rasă! Chiar dacă vă ascundeți sub voalul negru și mincinos al ”iubirii” și ”dragostei veșnice”, nu sunteți nimic altceva decât niște mișei, niște lași avizi de sânge, veșnic gata de violență extremă! Ați dovedit asta dealungul și dealatul istoriei: sutele de milioane de nevinovați sacrificați de cei ca voi stau mărturie! Voi sunteți cancerul acestei Lumi, nebuni scăpați din lesă de un dumnezeu optuz! Hămesiți de prea multă așteptare și frustrați de prea multe lipsuri, vă răzbunați pe cei care vă cad în mână, la întâmplare, și bănuiți  că astfel aduceți vreo jertfă plăcută dumnezeului vostru! Voi vă-nchinați la draci și la ce nu știți! Eu mă închin la ce știu și cunosc!



10 comentarios:

  1. Si stii de ce respectivul anonim a utilizat expresia "ambasadori ai neprihanirii vesnice" in dreptul poporului ales? Pentru ca expresia in cauza a gasit-o intr-o lectiune a Scolii de Sabat de acum 7-8 ani. Imagineaza-ti: 20 de milioane de adventisti din toata lumea au studiat timp de trei luni acele studii biblice si nimeni nu a sesizat faptul ca acesti indivizi, intitulati poporul lui Iehova, au omorat barbati, femei, copii, au daramat cetati, vii livezi, si toate acestea la porunca Celui "a carui dragoste intrece orice pricepere". Reactia normala a acestor 20 de milioane de oameni ar fi trebuit sa fie EXACT reactia pe care ai avut-o tu dand aceasta replica la postarea in cauza. NU ESTE OARE EXTREM DE CIUDAT CA 20.000.000 DE OAMENI NU AU SESIZAT ACEASTA FLAGRANTA DISCORDANTA DINTRE TERMENUL FOLOSIT SI FAPTELE INDIVIZILOR IN DREPTUL CARORA S-A APLICAT ACEL TERMEN?!
    E prea putin sa spui "brute" la adresa unor astfel de fiinte, la fel cum e putin sa spui "Diavol" sau "Satana" la adresa zeitatii care-i indeamna pe respectivii sa-i implineasca voia intr-un asemenea mod!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nici eu nu as fi putut sa o spun mai bine, Anonimule! Respect!

      Eliminar
    2. ginditorul din hamangia9 de marzo de 2012, 19:46

      daca am trai si noi in acele timpuri poate ca amproceda ca ei ,as zis popor ales dar noi in secolul 21 am evoluat si sintem maiatenti cu ce se intimpla in jurul nostru si repede sanctionam lucrurile iesite din normal,dar atunci nu exista tribunale care sa declare ca ce faceau este genocid ,acum ne-a venit mintea la cap dupa atite mii de ani, si sintem in stare sa dam cupiatra cind si in zilele noastre se fac asfel de fapte

      Eliminar
    3. Dimpotrivă...gânditorule! Lege și Judecator era însuși YHWH! Nu o dată am văzut judecățile sale puse în aplicare: erau chiar mai mortifere, mai odioase și mai lipsite de sens decât cele ale ucigașilor religioși! În fine, nu au nici o scuză... nici evreii, nici Dumnezeu! Se presupune că divinitatea ar trebui să reprezinte niște valori universale și atemporale. Numai că divinitatea nu reprezintă nimic altceva decât o invenție menită a le justifica isprăvile unor animale turbate de violență. Totul în numele iubirii, bineînțeles: în același fel i-a iubit și Hitler! Le-a arătat dragostea supremă; nu înțelegem de ce aceeași evrei o numesc Holocaust, Genocid și Crimă împotriva umanității!

      Eliminar
  2. "Numai că divinitatea nu reprezintă nimic altceva decât o invenție menită a le justifica isprăvile unor animale turbate de violență". Chiar crezi ca putem vorbi in acest caz de inventie? Si oare tot la capitolul "inventie" poti incadra cuvintele "O sa ma bucur sa va nimicesc" din Deuteronom 28:65? Nu crezi ca e vorba de o forta malefica, venita din nu stiu ce colt al universului ca sa inrobeasca locuitorii acestei planete, a carei prima victima au fost acesti nenorociti ebraici, pe care i-a magulit cu titlul de "popor ales"? Chiar crezi ca Domnul YHWH este o inventie omeneasca?

    ResponderEliminar
  3. Religia în general, luată ca întreg, este o invenție a omului ignorant, care nu pricepe ce se întâmplă cu el! Confruntat cu moartea, suferința, singurătatea și stupidul ”zilnicului” de zi cu zi, l-au aruncat în mrejele SUPERSTIȚIEI, transformată mai târziu, de către agenți manipulatori (adică oameni deștepți...) în cel mai trainic mijloc de manipulare pentru a controla hoarda primordială... și pe cea din zilele noastre! Eu nu ”cred”... eu știu, și sunt convins că așa este! Pentru a înțelege mai bine ideea mea despre religie, îți recomand o lectură a postării DETERMINISM: aici am cristalizat o filozofie ”despre tot” de care sunt mândru, și care ne face o idee cam ... despre tot! YHWH este invenția poveștilor preluate de evrei în peregrinările lor transhumantice de la un popor din zonă, pe care mai târziu îl nimicește! Însă acesta este un alt subiect pe care îl vom trata într-o altă postare. Te salut! Respect!

    ResponderEliminar
  4. Daca conceptul de Divinitate (alaturi de cel de Zeitate)reprezinta DOAR O INVENTIE, cum iti poti explica faptul ca milioane de oameni au renuntat la zeitatea lor traditionala (de exemplu, dacii au renuntat la Zamolxe, grecii la Zeus, romanii la Jupiter, etc.) ca sa adopte CU TOTII aceiasi zeitate (ma rog, Divinitate), si inca a unui popor pe care tu il cataloghezi, pe buna dreptate, "niste bestii setoase de sange"? Cum iti explici aceasta MINUNE?!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nu este nici o minune: asa dupa cum am mai spus oamenii vor sa fie de partea invingatorului, nu al invinsului. Iti reamintesc o expresie celebra a lui Lapusneanu, atunci cand prostimea, gloata cea multa, cerea capul lui Motoc, care zice: prosti, prosti... dar multi!!! Promitand marea cu sarea celor care nu aveau nimic, crestinismul s-a propagat rapid si violent. Astfel, niste bestii setoase de sange au ajuns sa se cocoate in fruntea multimii infuriate si, de atat de mult timp, frustrate. Rezultatul este formula castigatoare la care toti s-au convertit "ca prin minune"!

      Eliminar
  5. "sa nu deschizi Sfintele si de Viata Datatoarele Scripturi decat in cazul in care ai cerut de la Domnul YHWH sa te calauzeasca prin Duhul Sau Cel Sfant."

    :))Pai cum ii YHWH ala al bibliei, asa-i si "calauzirea" duhului sau. Na Mahlzeit!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Corecta aprecierea. Iti multumesc: mie imi scapase! Respect!

      Eliminar

De oriunde ai fi, comentariul tau ma onoreaza: