sábado, 27 de julio de 2013

Adevarul Prezent

Astazi am mers la biserica. Nu va ingrijorati, nu obisnuiesc sa arunc margaritare la porci, nici sa ma amestec cu taratea; este doar un ritual nevinovat pe care il indeplinesc cu mult drag intru adoratia singurului meu Dumnezeu (cel ce citeste sa inteleaga...). Nici una nici doua, am aflat cu "groaza" ca Satana salasluieste literalmente in televizor, si ca traim ultimele clipe ale istoriei. Am fost avertizati ca aceia care nu cunosc Adevarul Prezent nu vor putea mosteni Cetatea de Aur, nici nu se vor putea bucura de Stelele-atarnate in Coroana de Aur care ii asteapta inexorabil la Marea de Cristal, ca o para malaiata cazuta din mana Tatalui Imparat.

Am aflat ca "marea prigoana" sta sa inceapa si ca religiosilor care au adevarul suprem si lumina orbitoare a marturiilor inspirate de pana divina li s-au pregatit locuri de tortura in subsolurile tuturor celorlalte biserici, in frunte cu cea catolica, conform unui plan strict secret pe care il stie toata lumea. Am aflat ca Dumnezeu "vrea sa cerne" biserica lui, si ca Satana insusi "cauta sa cerne" pe cei care vor sa stea fermi in adevar. De asemenea am aflat ca "este oameni infiltrati" de Satana in biserica celor alesi: la fiecare suflet adus de Dumnezeu "este doi" adusi de Cel Rau printr-un program bine stabilit si secret dar binecunoscut de catre religiosii analfabeti;  se da cazul ca cei doi nou veniti sunt niste minti sclipitoare care au ca unica misiune pierderea acelui unu singur. Continuarea povestirii nu stiu sa v-o mai relatez, pentru ca am iesit nitel afara pentru a trage in piept o gura de aer proaspat, neviciat.

Unicul Adevar Prezent este faptul ca religiosii sunt profund analfabeti, lobotomizati cu satarul demonului nemilos al ignorantei, fiind goliti de orice bun simt. Intr-o frenezie a revarsarii de daruri si talanti, religiosii se lasa cuprinsi pe dea-ntregul de mrejele feluritelor boli psihice, tragand vartos pe nas putoarea sulfuroasa a focului cel vesnic. Inchei, dragii mei, prin a reproduce cuvintele unui bun prieten al meu: "am fost la biserica si mi-a ajuns pentru urmatorii doi ani!

14 comentarios:

  1. 'este oameni infiltrati de Satana..'..cred ca te-ai simtit putin vizat... :))

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cat de malitios esti anonimule... dar daca e sa ma gandesc la mintile sclipitoare...:)))

      Eliminar
  2. Insasi faptul ca un ateu inrait ca tine mai calca din cand in cand pragul unei biserici (nu conteaza care) demonstreaza originea divina a sufletului tau (ca si a oricarui suflet din lumea aceasta pacatoasa)si setea dupa cele vesnice. Ma rog Domnului ca El sa lucreze cu putere la inima ta si sa te determine sa te pocaiesti in sac si cenusa de toatwe ratacirile tale. Doamne, ai mila de nevrednicii robii tai!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ce dovedeste ca a intrat intr-o biserica???Originea divina a sufletului lui?Ia gandeste-te si la varianta,"criminalul se intoarce la locul faptei"!
      Si ce perspectiva ii propui?!Sa se pocaiasca in sac si cenusa!Ma lasi?In ce epoca te crezi?
      Cineva care a deschis ochii si gandeste cu creerul lui,nu mai poate fi manipulat cu povesti de adormit mintile lenese!
      Ai mila tu,de tine si trezeste-te!

      Eliminar
    2. Draga anonimule,
      Am mai spus-o si o repet: nu sunt ateu. Religiosii spun asta pentru ca nu cred in oribilul lor dumnezeu. Pocainta am inlocuit-o cu o Viata Frumoasa, plina de Dragoste, Iubire si Emotii Vii, ceea ce recomand TUTUROR!!!

      Draga Cornelia,
      Nu am comis nici o crima, te pot asigura de asta. A ramane intr-o biserica nu are a face atat de mult cu crima cat cu sinuciderea! Nici nu stiu care e mai rea! Dar pentru asta va las pe voi sa decideti!!! Va pup. Flo.

      Eliminar
  3. Marian si Cosmin se roaga pentru sufletul tau. Pocaiestete cat mai ai timp. :o)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Draga Marian,

      Cred ca exista suficient material pentru o saptamana de rugaciune... nu doar o rugaciune injghebata rapid pentru salvarea drahmei pierdute... Cu mult dor ma las la mila Luminatiei Voastre A Tot Iluminate.

      Draga Cosmin,

      Rugaciunile prietenilor, dar si ale sotiilor lor, imi merg direct la suflet! Numai ca nu produc intru totul pocainta ci doar o profunda placere, stiind ca figurez intre preocuparile Sfintiilor Voastre, oriunde ati fi!!!

      Va imbratisez si va pup pe toti fara deosebire, stiind cat de pretiosi imi sunteti! Pup si pe curand! Flo

      Eliminar
  4. ginditorul de la hamangia3 de agosto de 2013, 10:15

    Nimic nou pe frontul credintei oarbe,oameni ce viseaza doar bogatie si onorurii care aici duc un trai de sclavi si tot nu au, care mint si insala ,framintati de pofte,amagesc cu vorbe sforaitoare pe credulii extaziati.Nu mai au ceva nou si vintura aceleas subiecte de acum un secol.Crestinismul sa degradat tot mai rau iar pina la urma poate va disparea daca nu se schimba din radacini.Religiosilor cu capete de lemn le prieste starea de tensiune in care ii tine liderii lor,nu ar realiza ca traiesc credinta,si se pare ca isi merita soarta care ii asteapta,vorba proverbului de ce fugi.......Are dreptate prietenul donmniei tale,pentru doi ani e cam putin . CU RESPECT.

    ResponderEliminar
  5. ginditorul de la hamangia4 de agosto de 2013, 17:32

    Scuza neatentia nu am vazut ca esti tara.Nu e de mirare ce se peroreaza de la anvoanele romanesti....capete de lemn,nu poti sa le ceri mai mult acesta e nivelul de care dau .dovada

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ganditorule,

      Si tara aia are farmecul ei... Cu ceva trebuie sa ne fi inzestrat de acum suntem raspanditi care pe unde a vazut cu ne-ochii (credintei). Din nefericire, nebunii s-au imprastiat si ei, populand acum toata fata pamantului in cautarea unei cetati de aur doar a lor. In Romania insa, nebunii se numara cu gramezile... nu cu individul. Poate o veni si ziua cand i-or strange pe toti si i-or ingramadi intr-o cetate unde sa poata purta -in sfarsit- halate albe cu maneci lungi! Ave!!!

      Eliminar
  6. Par întrucâtva cam înveninate articolele astea. Înţeleg pornirea de a râde-n nas orbirii superstiţioase da' îs cam oţerite împărtăşirile acestea de opinie. S-ar putea desprinde sentimentul că autorul socoate credincioşia drept proba limpede a neghiobiei, ceea ce n-ar fi lucru de cuvinţă. Starea mintală ridiculizată in articolul de mai sus nu se întâlneşte (părerea mea) decât la o minoritate infirmă (şi nu este în mod necesar produsul credinţei religioase)

    ResponderEliminar


  7. Spui vorbe alese Anonimule, vorbe intelepte si la locul lor, iar asta nu poate decat sa ma onoreze. Cat despre presupusul venin ascuns printre cuvintele acestor postari, sa nu se ingrijoreze domnia voastra: e doar simpla ironie -uneori mai fina, uneori mai acida- a carei unica menire este sa dezgoleasca hidosenia, uraciunea si stupidul din religia care se cheama pe sine adevarata, dreapta si buna! Sa nu creada domnia voastra ca autorul acestui blogg este pornit sa rastalmaceasca Cuvantul... acesta nu este apanajul meu: cu asta se ocupa preo(s)timea de tot felul si denominatiunea! Din pacate este prea mult de ridiculizat in religie iar problematica nu este a unei minoritati, ci a unei coplesitoare majoritati. Nu doar starea mintala a credinciosilor sau a clerului ar trebui analizate, ci oricare alt aspect al religiei care transforma Omul in Neom! Cat despre crediciosie -sa se stie- este lucru mare si de obicei nu are nimic a face cu religia, nici macar cu cea neintinata, adevarata, dreapta si buna! Credinciosia are a face cu un caracter curat si frumos... asa ca al domniei voastre!
    Cu respect si sanatate... Florin.

    ResponderEliminar
  8. o cantare spunea ..." maretz mi te IVESTI "... hehehe

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nunca mejor dicho... Adevarul este ca acolo totul e o feerie...sau un fel de ... ciao si numai bine calatorule!

      Eliminar

De oriunde ai fi, comentariul tau ma onoreaza: