martes, 22 de julio de 2014

Misionar la Mosul

Dupa aceea Domnul a mai randuit alti saptezeci de ucenici si i-a trimis doi cate doi inaintea Lui, in toate cetatile si in toate locurile pe unde avea sa treaca El. Si le-a zis: "Mare este secerisul, dar putini sunt lucratorii! Rugati, dar, pe Domnul secerisului sa scoata lucratori la secerisul Sau. “Duceti-va; iata, va trimit ca pe niste miei in mijlocul lupilor.”[1]

Nu stim daca cei saptezeci de ucenici au implinit ori nu porunca. Nu stim nici macar daca s-au rugat asa cum i-a indemnat Domnul. Ceea ce stim sigur este ca acolo unde s-a nascut Isus Hristos crestinismul este o raritate, o erezie hidoasa, o amagire rusinoasa, o ratacire rau famata si nefrecventabila, tolerata doar ca sa iasa la numar drepturile omului modern. Cat despre „mieiii” trimisi „in mijlocul lupilor”, acestia s-au gramadit cu totii in lumea civilizata occidentala, acolo unde cultura si etica sociala au imblanzit deja „lupii”, iar pe cei „neimblanziti” i-a bagat definitiv la puscarie.

In Occident „mieiii” predicatori de Hristos s-au metamorfozat in „lupi” hamesiti dupa carne frageda si sorbitori de vin sangeriu, mai hrapareti decat o turma de godaci, talhari si violatori de suflete la drumul mare, fornicatori de corale madrigale, iubitori de placeri, de arginti si osanza nemuncita, bolnavi de-o ignoranta crunta-ntortocheata, redundanta, mari clovni cu-apucaturi de mici tirani, razbunatori, golani moderni si trufasi, pigmei al dracului de nesatui ! E plina America de ei, e plin de ei tot Occidentul!  Madrid-ul, Londra si Parisul, aiurea-n tren la Andrews, Atlanta, ori Michigan, sunt toate destinatii misionare atent alese de duhul sfant pentru „mieii lupi”, predicatori de Hristos, si pentru progeniturile coapsei lor a-tot-zamislitoare!


Du-i Doamne pe toti la Mosul ! Acolo sunt „lupii barbari” care nimicesc morminte de porumbei (cine citeste sa inteleaga...) care trebuie sa fie evanghelizati intru mantuire de misionarii crestini pasionati! Du-i Doamne pe toti la Mosul, iar de nu, macar baga-i la puscarie! Si intr-un caz si in celalalt s-ar faptui -intr-un sfarsit- Dreptatea din Cuvantul Tau!




[1] Luca 10:1-3

3 comentarios:

  1. dar nu ar fi mai bine sa-ti predici TU ateismul(?) prin Arabia Saudita sau in Mosul? sunt curios sa vad (eventual pe liveleak) 'reactia' adeptilor zeului lunii..

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nu stiu daca nu cumva si Luminatia Voastra, curajos de Anonima, este mituita de Zeul Soare cu ceva osanza occidentala, dar in mod sigur stiu ca nu ai inteles ca eu nu predic "Ateismul". Mai stiu si ca Luminatia Voastra cunoaste bine "uraciunile" denuntate de subsemnatul in umilele-mi postari pamfletaresti. Ce anume va mana asa de incapatanat sa faceti corp comun cu "mizeria" si "mizerabilii", sa fornicati dimpreuna cu ei aceleasi "uraciuni" si sa va hraniti cu totii din aceeasi "troaca", nu stiu! O fi gustul "zoilor" numite "hrana"? O fi imboldul nestavilit al slabiciunilor carora le sunteti robi? Nu stiu, insa oricare ar fi raspunsul, PORUNCA Zeului Soare va trimite direct la Mosul! Pe mine NU! Asa ca va urez de pe acum "drum bun", spor la evanghelizare si ... intalnire placuta cu Zeul (semi)-Lunii!

      PS: Lupule, fii cu ochii pe ciocan!

      Eliminar
  2. ginditorul de la hamangia2 de noviembre de 2014, 17:14

    Acum la Mosul se scurteaz de cap pe acela care spune nerozi. Unde te ascunzi sa nu mai fii vazut ,sau zeul semiluni a secat izvorul inspiratiei de nu mai scri nici un articol cit de mic ,te astept cu interes sa apari pe blog . Stiu ca ai multe de spus asa ca nu te sfii din cauza celor tari la cerbice din bazs,noi sa fim liberi in gindire,ei merg direct la judecata pentru ca nu au cunoscut timpul cercetarii

    ResponderEliminar

De oriunde ai fi, comentariul tau ma onoreaza: