lunes, 17 de diciembre de 2012

Ipocrizie


E vanzoleala mare prin America ba chiar prin lume: un nebun din droaia de nebuni care face “mare” o natie marunta, s-a pus pe omorat copii nevinovati in scoala unde se educă cea mai ipocrita natie de pe fata pamantului. Nebunia omorului propri-uzis a palit pe langa frenezia descatusata de oribilul incident: milioane de pudibonzi religiosi virgini pana-n zigot, d-impreuna cu tot soiul de “mioarefete-mari la senectute, se dau de ceasul mortii in lamentari teatrale cu privire la ceva "reformă", "desavarsire", "sigiliu" ori "glorificare", invocand izbavire de la Printul Pacii, ori de la Pastorul cel Bun, visand insistent la Cai Verzi pe Pereti

How worse? – zic ei–  For how long? Come Lord Jesus!

Amnezic profesionist, religiosul de chenzina grasă afla tardiv ca exista moarte si la el acasa, nu doar prin Africa, Irak, Afganistan ori aiurea. Deontologii lui Dumnezeu –moralisti fara morala, nu-si mai ascund rautatea endemica din discursul cu care au infestat lumea: cu ochii pironiti catre Vidul Cosmic isi lanseaza bolboroseala-n eter… Pedepseşte-mă, Doamne, dar cu măsură, şi nu în mînia Ta, ca sa nu ma nimicesti! Varsa-ti mînia peste neamurile cari nu Te cunosc, şi peste popoarele cari nu cheamă Numele Tău![1] Aceia oricare ar fi ei,  pot muri linistit si-n tacere; ei pot suferi si indura gloantele si bombele crestine, ca doar n-o fi foc: e doar deontologic sa fie asa, cata vreme acesta este pretul de platit pentru chenzina sfanta, pentru bobul de linte si galonul ieftin de benzina!

* Dedicata tuturor pudibonzilor de Cernica, Andrews si Alte-Cele, naivi indignati ca armele trag cu glont care ucide  pe la ei prin State, iar nu cu flori si mireasma de Chanel ca in Africa, Irak si Afganistan.


[1] Ieremia 10:24-25  
  

4 comentarios:

  1. "E vanzoleala mare prin America –ba chiar prin lume: un nebun din droaia de nebuni care face “mare” o natie marunta..."


    DEX: NAȚIÚNE, națiuni, s.f. Comunitate stabilă de oameni, istoricește constituită ca stat, apărută pe baza unității de limbă, de teritoriu, de viață economică și de factură psihică, care se manifestă în particularități specifice ale culturii naționale și în conștiința originii și a sorții comune.

    Interesanta este partea cu factura psihica.
    In Romania sunt biserici mai vechi decat istoria Americii. Ei nu sunt o natie. Sunt o adunatura de fugari din toata lumea care incearca sa arate ceva. Toata planeta a vazut de ce sunt ei in stare.

    Am citit niste comentarii de la fratii si surorile de sorginte romaneasca din america de iti vedea sa dai palme la copii. Din fericire ai mei nu erau pe langa mine cand am citit respectivele.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Exact la aceste aspecte fac eu referire... dar mai cu seama la ipocritii cu care -ca vrem sau nu vrem, impartim frateste planeta si aerul pe care il respiram. O proba a acestei anomalii o poti vedea in declaratia unuia care evanghelizeaza America dupa ce in prealabil a crestinat Romania. El zice asa: "Hard to find words to express, let alone trying to understand, what devastation can be in the hearts of so many parents and children in Newtown, CT. May the God of all comfort, the Prince of Peace, the Good Shepherd be close to those in that valley of the shadow of death, hold them and carry them daily, moment by moment. How worse? How long? Come Lord Jesus!"

      Nu e genial? Long Live Jesus!

      Eliminar
  2. Totusi, ceea ce a facut acest nebun frustrat a fost un act vehement condamnat de catre intreaga natiune americana, pe de o parte, si de catre lumea intreaga pe de alta parte. Daca insa am presupune, ca in generatia profetului Ieremia (sau in oricare alta epoca a Israelului antic) s-ar fi gasit un astfel de nebun care sa omoare cu sabia copii egipteni, babilonieni, edomiti, moabiti, etc., atunci NIMENI DIN ISRAEL nu l-ar fi condamnat, in conformitate cu citatul din Ieremia de care ai amintit: “Varsa-ti mînia peste neamurile cari nu Te cunosc, şi peste popoarele cari nu cheamă Numele Tău!” (Ieremia 10:24-25). De aici rezulta urmatoarea intrebare: Cine in final e mai nebun – acest tanar de 20 de ani sau o natiune intreaga, cea a iudeilor din antichitate, care ar APROBA un asemenea act de o cruzime si nebunie desavarsita?! Cine e mai nebun – popoarele europene din antichitate, care erau idolatre (iar noi cunoastem in prezent cate ceva din cultura lor), sau aceleasi popoare europene, care au acceptat ulterior monoteismul in varianta crestina, si care TIMP DE SECOLE NU AU CONDAMNAT (si n-o fac nici acum) texte de genul: “Caci DOMNUL ARE PLACERE DE POPORUL SAU si slaveste pe cei nenorociti, mantuindu-i. Sa salte de bucurie credinciosii Lui, imbracati in slava, sa scoata strigate de bucurie in asternutul lor! LAUDELE LUI DUMNEZEU SA FIE IN GURA LOR, si SABIA CU DOUA TAISURI IN MANA LOR, ca sa faca razbunare asupra neamurilor si sa PEDEPSEASCA POPOARELE; sa lege pe imparatii lor cu lanturi, si pe mai marii lor, cu obezi de fier, ca sa aduca la indeplinire impotriva lor judecata scrisa! ACEASTA ESTE O CINSTE PENTRU TOTI CREDINCIOSII LUI. Laudati pe Domnul!” (Psalmul 149:4:9). Dupa cum se stie, psalmii reprezinta cantarile de lauda la adresa lui Dumnezeu pe care israelitiile cantau in adunarile lor. Daca vreo confesiune crestina ar avea in “arsenalul” ei cantari cu un asemenea continut, cred ca, pe buna dreptate, ar fi scoasa in afara legii de catre legislatia oricarui stat civilizat din lume. Dar pentru ca asemenea texte fac parte integranta din Sf. Scriptura, care a fost scrisa sub directa inspiratie a celei de-a treia persoane a dumnezeirii, nu se gaseste nimeni care sa sesizeze organele de drept (si chiar daca ar face-o, tot degeaba).
    Oare de cata orbire spirituala trebuie sa dai dovada ca sa scrii asemenea cuvinte: “Dumnezeu Se pregătea să îi aşeze pe israeliţi în Canaan şi să dezvolte între ei o cârmuire şi o naţiune care să fie manifestarea împărăţiei Lui pe pământ. Ei nu trebuia să fie numai moştenitorii adevăratei religii, ci să şi răspândească pe întreaga faţă a pământului principiile acesteia” (EGW, PP, cap. Cucerirea Canaanului)? Cum poti sa raspandesti principiile adevaratei religii avand in mana o sabie cu doua taisuri? Oare in acest fel vor pricepe neamurile (cele care vor supravietui macelului infaptuit de catre cei alesi cu ajutorul sabiei cu doua taisuri) ca Dumnezeu este dragoste?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fara indoiala ca este condamnabil...dar cel putin la fel de condamnabil este si sa ucizi cu sange rece copii altora! Mi-ar fi placut sa-l aud pe Obama pronuntand cu aceeasi durere sufleteasca numele milioanelor de copii macelariti de armata lui de mercenari pretutindeni in lume. Datoria noastra este de a aprinde o scanteie... flacara revolutiei va izbucni mult mai tarziu, la mult timp dupa ce tu si eu vom fi murit deja!

      Totul in religie este o nebunie a varsarii de sange justificata de o prezumta porunca divina, de aceea se impune eradicarea ei din cultura universala a lui homo sapiens erectus!

      Ave

      Eliminar

De oriunde ai fi, comentariul tau ma onoreaza: