viernes, 2 de marzo de 2012

Pedofili și Vestale

Domnul YHWH a vorbit lui Moise, şi a zis:  2 ,,Răsbună pe copiii lui Israel împotriva Madianiților...” Ascultători din fire, israeliții au trecut imediat la fapte: după ce au măcelărit, până la ultimul, toți bărbații din Madian, oastea de bestii abrutizate de foame s-a întors la corturile ei, împărțind prada însângerată jumi-juma cu flămânzii care  rămăseseră acasă. Pe lângă aur, boi, măgari și oi, ca parte a ”jafului divin” au adus și un mare număr de femei, băieței și fetițe. Numai că femeile majore, băiețeii și mamele lor, nu erau prevăzuți nici în planul iubirii lui YHWH, nici în blândețea lui Moise, așa că patriarhul cel bun a hotărât sec să fie toți tăiați în bucăți; la sfârșitul măcelului iubirii au mai rămas în viață doar 32.000 de minore, care nu cunoscuseră împreunarea cu vreun bărbat, după cum atent consemnează Biblia, cartea cea sfântă.

Împărțirea minorelor vergure s-a făcut frățește: 16.000 de fetițe pentru asasinii din oaste și 16.000 de fetițe pentru monștrii din cort. Cei din urmă au pus deoparte 320 de minore pentru uzul pântecului rotunjit de nemuncă al leviților de la Templu, iar cei d-intâi i-au dăruit lui YHWH 32 fecioare fără cusur, pentru când mai venea și El pe la ”cortul întâlnirii”... Nu știm care să fi fost întrebuințarea nefericitelor fecioare atunci când au încăput pe mâna animalelor abrutizate de pofte și a preoților chinuiți de religia iubirii, însă bănuim că menirea lor nu era să fie admirate ca niște icoane de-nchinat... Nu de alta, dar la templu nu erau tolerate icoanele; în schimb, erau o grămadă de odăi colcăinde cu hoituri puturoase de preoți fără treabă, ce-și omorau și ei timpul, sărmanii, cum puteau: noroc mare cu pleașcă divină ce le-a rezolvat definitiv dilema!


P.S: Meditație inspirată din lectura atentă a cărții Numeri cap. 31

21 comentarios:

  1. Interesanta perspectiva asta sangeroasa din istoria "poporului ales". Preferinta pentru fecioare hai c-as intelege-o prin prisma barbarismelor mentalitatii tribale. Dar cu calul ce-au avut? Cu ce erau vinovati copiii aia amarati ca s-au nascut intr-un trib alungat de pe pamanturile lui, macelarit in numele si ideologia unui zeu "plin de compasiune" pentru toate neamurile pamantului?
    Calificativele precum "plin de indurare, bogat in bunatate etc) incep sa paleasca dupa lecturarea acestor soiuri de episoade pline de "har", clisee de un barbarism care i-ar face pana si pe aplicantii holocaustului sa se aseze in banci si sa ia notite. Gott mit uns! Parca aveau si ei chestia asta inscriptionata pe uniforme.
    Si atunci ma intreb: Nu sunt oare toate aceste istorisiri doar propaganda nationalista iudaica? Nu e doar politica statala de epurare etnica in numele religiei?
    Intrebari incomode pentru mintile obisnuite cu raspunsuri puerile de genul "Dumnezeu stie mai bine" sau " N-avem dreptul sa judecam deciziile Domnului".
    Imi place bologul asta precum si stilul deosebit in care sunt puse problemele.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Salut Shino,
      " Dumnezeu nu este de încredere!"... acestea sunt cuvintele folosite de Jose Saramago, un venerabil poliglot, care la 85 de ani se presupune că a acumulat ceva experiență. De-ar fi existat vreodată, Dumnezeu s-a autodesființat alegându-l sectar pe Avram iar nu pe Adam; YHWH este un personaj inventat de nevoia de control a unor câțiva care s-au vrut neapărat cocoțați pe înălțimile puterii discreționare. Istoria oricărei religii este o istorie de crimă, suferință și neputință; religia nu mai poate oferi nimic, decât gustul amar al înșelăciunii; este inutil să-i cauți noimă: nu are nici una, cum am mai spus și altădată. E nevoie de altceva, de ceva mai bun, de ceva frumos și cu sens. Curând sper să pot spune mai multe în acest sens. Te salut și-ți mulțumesc pentru aprecieri. Nu-mi doresc decât numai să mă ridic la înălțimea așteptărilor celorlalți, și să nu dezamăgesc încrederea nimănui. Pe curând și toate cele bune!

      Eliminar
    2. Serios? frumos si cu sens?
      Ai exemple de societati perfecte,din care lipseste religia,ce dracu!
      Fosta URSSS,Koreea de nord,China lui Mao! cauta aici sensul si frumusetea,ar trebui sa fie din belsug...

      Eliminar
    3. Eu as cauta in cu totul si cu totul alta parte...insa inteleg mai mult decat crezi ingrijorarea ta. Exista alta solutie, si nu trebuie sa ma crezi pe cuvant! Solutia este in NOI!

      Eliminar
  2. GINDITORUL DIN HAMANGIA2 de marzo de 2012, 19:08

    ADINCI SI NECUNOSCUTE SINT CAILE DOMNULUI SI PENTRU NOI CEI DE AZI CA SI ATUNCI NOI ASTAZI AM MAI EVOLUAT DAR ASA DUPA CUM SE SPUNE ISTORIA DIN CIND IN CIND SE REPETA

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tocmai de aceea este vital să învățăm din aceste orori ale trecutului... pentru a nu le mai repeta niciodată. Căile Domnului nu sunt complicate... ele pur și simplu nu există! Niciodată nu a fost altfel. De aceea nici astăzi nu poate fi altfel decât în trecut. Nebunia este aceeași mereu și mereu; oamenii sunt mereu alții, însă învățătura e aceeași: nu schimbi ceva care încă funcționează. Dacă spiritul omului nu va fi eliberat din strânsoarea fricii și a anatemelor impotenților guralivi, nu va avea nici o șansă: va mușca adânc din tărână și-atât! Măcar de ne-am trezi... chiar și numai puțin! Te salut gânditorule! Pe curând!

      Eliminar
  3. pe romaneste sa inteleg ca preotii preacuvioshi au futut fecioarele....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. :)))) incorect! Preotii au fost violati de catre fecioare...asta e adevarul adevarat. :)

      Eliminar
    2. Acuma ca ai spus-o... chiar îi văd sensul. Mai mult ca sigur!

      Eliminar
  4. Nu avem dovezi... de altminteri eu nici nu mă pronunț: doar mă întreb și eu, ca unul care nu pricep de ce oare nu erau bune de ”împărțit” decât numai fetițele virgine, pe când celelalte femei erau bune doar de omorât. Accentul pus pe feciorie și faptul că cei de parte bărbătească și mămicile lor au fost nimiciți, ne pot da o pistă în acest sens... În principiu ai dreptate 100%. Problema nu e nici măcar la preoți, pe care îi știm cum sunt; problema e la YHWH... El ce nevoie avea de fecioare? Știm doar că se purta printre ”dumnezeii” acelor vremuri ca zeul recunoscut suprem să poftească pământence pe altar, sub altar, și mai peste tot pe unde le prindea. Era un cult al fertilității. YHWH / Asherah. Iahveh este marea problemă: avea și el gusturi pervertite!

    ResponderEliminar
  5. Raspunsul e simplu: fecioarele nu au boli venerice in principiu. Deci poti sa folosesti fara probleme daca esti alergic la "ciuperci":))). Pe baietei i-au ucis de teama sa nu cumva sa se molipseasca de homosexualitatea pederastica ce bantuia popoarele adiacente. Iar pe mamicile lor le-au ucis ca sa nu sufere de pomana vazind cum progeniturile le sunt siluite. Daca te pui in pielea lor, chiar are logica; o logica animalico-instinctuala.

    CONCLUZIE: Se pare ca lezionarea "preputului" la varste incipiente nu le-a redus ovreilor libidoul (asa-i zice Freud) sau cheful de futaie cum se spune la mine in sat. Sa-i futa cainii pe toti pe lumea cealalta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anonimule, mi-aș dori din toată inima să te contrazic... dar nu pot! Într-adevăr totul are o logică: ceea ce încerc eu în blogg-ul ăsta este tocmai să le dau în vileag logica și scopul acestor animale pervertite, iar lumea să-nțeleagă faptul că ”dragostea”, ”iubirea”, ”altruismul”, ”jertfirea de sine”, ”sacrificarea eu-lui”, sunt toate niște vorbe goale care preced ”sărutul morții” definitive al nebuniei religioase. La concluzia ta aș mai adăuga, aparte de câini...pe Iuda și un pește! Să trăiești! Pe curând!

      Eliminar
  6. Astia nu prea se au bine cu pestii...gandeste-te putin la cetaceul care a incercat sa digere un ovreu (Iona) si dupa 3 zile de chin si dureri de burta l-a vomitat...da´ eu cred ca l-a si injurat:).

    Oricum ar fi...din partea mea toata fauna marina poate sa ia parte la orgie.

    ResponderEliminar
  7. VEZI CATE COMENTARII SUNT PE TEMA ASTA? SEXUL INTOTDEAUNA VINDE....

    ResponderEliminar
  8. Am citit articolul tau si imediat am tras concluzia cea corecta: “Omul acesta nu a cerut calauzirea Duhului Sfant inainte de a se apuca de studiul Cartii Sfinte”. Daca ai fi facut acest lucru, nu ai fi utilizat acest termen infiorator de ingrozitor la adresa poporului ales: “oastea de bestii abrutizate”, ci ai fi inteles, sub directa indrumare a Duhului Domnului Dragostei, ca israelitii au fost in acea vreme “ambasadorii neprihanirii vesnice”, chemati de Domnul Sa-i reprezinte Caracterul intr-o lume aflata in mocirla pacatului. Ai fi inteles ca acesti oameni nu “au măcelărit, până la ultimul, toți bărbații din Madian” ci au predicat principiile Evangheliei Celei Vesnice unei lumi aflate in robia pacatului (in cazul dat, poporului madianit). Cei drept, daca un grup de oameni din ziua de azi ar fi predicat aceiasi Evanghelie in aceiasi maniera, o lume intreaga ar fi etichetat o asemenea predicare drept GENOCID. Insa in urma cu peste 4300 de ani, nu a fost sub nici o forma vorba de genocid, daca luam in considerare diferentele cultural-istorice dintre cele doua epoci comparate.
    In incheiere, te indemn, dragul meu teolog ateu, sa te pocaiesti in sac si cenusa de erezia ta, si de acum inainte sa nu deschizi Sfintele si de Viata Datatoarele Scripturi decat in cazul in care ai cerut de la Domnul YHWH sa te calauzeasca prin Duhul Sau Cel Sfant.
    Cu dragoste vesnica – Ereziarhul.

    ResponderEliminar
  9. "De-ar fi existat vreodată, Dumnezeu s-a autodesființat alegându-l sectar pe Avram iar nu pe Adam;"
    Pai stai putin. Ca sa-l poata alege pe Avram a trebuit sa-l "aleaga" intai pe Adam,nu? Si cine-ti da tie siguranta ca nu exista intr-adevar un Dumnezeu? Ajungi doar la o asemenea concluzie pentru faptul ca ai citit un "basm scripturistic" al carui personaj principal te-a dezamagit? Si, desi basmele sunt scrise de OAMENI, venerezi OMUL si arunci cu mocirla in Dumnezeu? Unde e logica?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nu e vorba de oameni ci doar de Viermele Religios Inutil, incapabil, sau prea puturos, pentru a supravietui prin munca cinstita si onorabila. Ei au inventat si dumnezeii si religiile si statul! Toate sunt acelasi drac! Deci... exista o logica!!!!

      Eliminar
    2. Daca va referiti la baiatul acela amarat pe care il transmit pe internet, ar trebui sa ne punem in pielea lui inainte de a judeca.Avea doar 25 ani cand au inceput sa il terorizeze cu totii iar mama lui era pe cale de a reveni pe postul care o consacrase si s-a oprit din cauza lui ca o luase razna din cauza transmisiunilor.Deci l-au facut praf si pe el si familia lui au adus-o in ruina.
      Acum cat de pedofil a fost nu stiu, dar stiu ca e virgin si nu ar fi facut rau vreunui copil dar omul chiar are probleme genetice, altfel cum va explicati ca s-a masturbat pe propriile picioare?
      E urat, e tigan roman, o corcitura si e o eroare genetica dar e un om bun.L-au facut praf, l-au transmis pe internet, l-au facut de ras, au instigat impotriva lui, l-au distrus din toate punctele de vedere la capitolul imagine.L-au nenorocit si a suferit foarte mult.In conditiile astea cine s-ar mai gandi sa iasa in societate ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

      Eliminar
    3. alo, baiatu, tu ce limba vorbesti? despre ce te aberezi acolo? ti-ai luat doza sau supradoza? nu doar ca esti un ilustru necunoscut, dar si ilustru cretin, se vede....

      Eliminar
    4. Christinne...

      Daca nu ar fi existat interventia ta ... nu as fi remarcat mesajul acestui ilustrunecunoscut. Probabil s-a ratacit pe meleaguri internaute, lectura i-a scurtcircuitat conexiunile cerebrale si rezultatul este acest comentariu fara noima. Este trist sa constati ca Planeta daruieste hrana si acestor specimene inepte! Si mai trist este sa constati ca specimenul este reprezentantul unei mari multimi... Te salut si pe curand!

      Eliminar

De oriunde ai fi, comentariul tau ma onoreaza: